Puurr Men 

Een verzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor de mannelijke huid. Deze is anders van structuur en heeft dus ook andere voedingstoffen nodig om perfect verzorgd te worden. MeN een compacte lijn met een heerlijke frisse mannegeur. 
MeN Cream is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de mannelijke huid. Deze is iets anders van structuur dan de vrouwelijke huid en heeft dus ook andere voedingsstoffen nodig om perfect verzorgd te worden.

Face Cream for Men is verrijkt met vele werkzame natuur extracten zoals, allantoïne, zoethout-extract, kamille, provitamine B5 (panthenol), Q10, aloë vera, actieve algen en vitamine E. 50 ml.

 

Scrub & Clean:

Zachte face scrubgel met jojoba beads en intensief reinigende ingrediënten. Geeft een glad en zuiver resultaat. Een gladde huid geeft ook meer comfort en minder irritaties bij het scheren. Ideaal voor het scheren. 100 ml.

 

Shaving Gel for Men:
Op basis van aloë vera en kamille schuimt niet, maar heeft uitstekende glij-eigenschappen door de milde aloë vera gelbasis. Deze gel is verrijkt met een uitgekiende mix van kalmerende en hydraterende ingrediënten, die de huid tijdens en na het scheren optimaal verzorgen en irritaties tot een minimum beperken.   

 

Serum:
Verfrist en verstevigt de kwetsbare huid rond de ogen. Dit serum is speciaal ontwikkeld voor de mannelijke huid. Geeft de vermoeide huid weer energie.

Puurr Men is verkrijgbaar vanaf € 15,-