Het Puurr assortiment voor de verzorging van uw voeten, dit is ook voor thuis gebruik! De producten zijn al verkrijgbaar € 9,- de mini's vanaf €4,-
Het hele jaar door mooie verzorgde voeten. 

Feet Cream: 

 

Krachtige crème met acht heilzame natuurextracten als kamfer, thijm, eucalyptus, rozemarijn, menthol, lavendel, citroengras en tea tree.

Heerlijke creme om ev. de voeten ook mee te masseren.

 

 

Feet Scrub: 

 

Verrijkt met heilzame natuurlijke werkstoffen als: shea butter, jojoba olie, rozemarijn, tea tree olie, en menthol.

 

 

Feet Mask :

 

Door de krachtige samenstelling op basis van kruiden en voedende oliën heeft dit masker een verkoelende, activerende en voedende werking.

Na het scrubben van de voeten met FeeT Scrub. De voeten drogen en deze heerlijk vloeibare masker op de voeten aanbrengen minimaal 10 min. laten inwerken, daarna afspoelen met water en de voeten inmasseren met de FeeT Cream.

Resultaat heerlijke zachte voeten die gezien mogen worden!

 

Feet Salt :

 

Dode Zee Voetbadzout is speciaal geformuleerd voor een heilzaam traditioneel voetbad. Krachtig verfrissend en diep reinigend. Stimuleert de doorbloeding, verkoelt en kalmeert irritatie van de huid.

Begin de behandeling eens met een heerlijke voetenbad gevolgt door een Scrub, Mask en Cream.

 

 

Feet Cool:

 

Extra krachtige formule met heilzame natuurlijke ingrediënten voor het verzorgen en conditioneren van vermoeide, ontsierde en gevoelige huid van benen. Deze zachte frisse balsem is verrijkt met shea butter, paardenkastanje, hamamelis, rozemarijn, allantoïne, kamfer, menthol en arnica. Verfrist en ontspant, Stimuleert de doorbloeding, Verzorgt bij zichtbare haarvaatjes, Kalmeert opgezette benen  hydrateert en voedt de huid.                    

 

Feet Smooth:

 

Krachtige formule om eelt op voeten te verminderen. Hoog gedoseerd met salicylzuur (5%). Verweekt en verwijdert hinderlijke eeltplekken. Natuurlijke oliën van salvia en thijm ondersteunen deze werking. 100 ml.

 

 

Feet Fresh:

 

Krachtige spray, werkt anti-bacterieel, verfrissend en verzorgend. Deze spray bevat vele werkstoffen van natuurlijke oorsprong, zoals kamfer, munt, tea-tree olie, thijmolie, eucalyptusolie, lavendula en menthol. Gaat transpiratie en zweetgeur tegen door toepassing van het zeer actieve aluminiumzout.150 ml.Voor meer info en afspraken: info@beautifulmomentsbrasschaat.be  of bel 0468430748