MYscara

Dag en nacht non-stop stralend zwarte wimpers!

Het is mogelijk met MYscara, de semi permanente mascara die 3 tot 4 weken de perfecte mascara look geeft!

Deze revolutionaire wimpercoating geeft extra volume, creëert prachtig zwarte wimpers en heeft als grote voordeel dat elke dag uw mascara aanbrengen niet meer nodig is! 100% waterproof!

Nadat uw wimpers zijn ontvet en schoongemaakt worden ze met een wimperkrultang gekruld. Na het aanbrengen van een primer wordt de MYscara laagje voor laagje op uw wimpers aangebracht.
Afhankelijk van uw wens worden 2 of 3 laagjes gedaan. 

Tijdens een MYscara behandeling worden uw wimpers met een verwarmde wimperkrultang gekruld zodat deze mooi omhoog gaan staan. Na de behandeling is daarom het gebruik van een wimperkruller overbodig. 

MYscara is als een traditionele mascara en kan uw wimpers tot wel 50% meer volume geven! Het is speciaal ontwikkeld om uw ogen een mooie volle expressieve blik te geven. Bovendien is MYscara waterbestendig, vlekt het niet en zullen de wimpers niet aan elkaar plakken.

Het dragen van contactlenzen of een bril heeft geen enkele invloed op MYscara. Het is immers een geteste veilige semi permanente coating. Alleen tijdens de behandeling moeten de contactlenzen en bril verwijderd worden.

MYscara is een veilige en oogvriendelijke wimpercoating die uitvoerig aan testen onderworpen is. Het product is gecertificeerd volgens de Europese normen. Niet voor niets heeft MYscara het beveiligingscertificaat 1907/2006/EU toegekend gekregen. MYscara is niet schadelijk voor uw wimpers of ogen en kan zonder bezwaar steeds opnieuw gebruikt worden!