Malu Wilz

De Malu Wilz verzorgende collectie bevat producten op basis van plantenextracten en geneeskrachtige kruiden.

Het verzorgingsconcept biedt de mogelijkheid om de huid optimaal te reinigen, te beschermen en te verzorgen, om zo huidveroudering en huidproblemen tegen te gaan.

De collectie omvat verder een aantal nieuw ontwikkelde verzorgende crèmes met zuivere plantaardige werkstoffen, liposomen, ceramides en andere kostbare werkstoffen concentraten.
Het naar de nieuwste ontwikkelingen samengestelde assortiment heeft voor ieder huidtype de optimale verzorging.

Met MALU WILZ verzorgende producten worden in combinatie met de salonbehandelingen en het gebruik van de producten thuis uitstekende resultaten bereikt.
De producten worden in samenspraak met dermatologen ontwikkeld en zijn daardoor dermatologisch getest.
Veel mensen zijn er van overtuigd dat zij een bijzonder gevoelige huid hebben, maar gaan voorbij aan het feit dat de huid meestal heel normaal is, maar door een verkeerde behandeling gevoelig reageert.

Het doel van ieder huidverzorgingpreparaat moet daarom zijn; de huid weer in haar natuurlijke evenwicht te brengen, de beschermende functie van de huid te activeren en zo de natuurlijke huidveroudering tegen te gaan.

Wenst u vrijblijvende informatie over mijn behandelingen, producten en prijzen van de producten. Aarzel dan niet en neem contact met me op, om een afspraak te maken. U bent van harte welkom en tot niets verplicht.

Voor meer informatie mail naar info@beautifulmomentsbrasschaat.be of bel 0468430748