Intro, achter Beautiful Moments

Ik ben Cynthia Wind , gediplomeerd schoonheidsspecialiste. 
 
In mijn salon geef ik gezichtsbehandelingen voor alle huidtypes, diverse huidverbeterende behandelingen, Bindweefselmassage en  Cupping voor het gelaat,  Wimperbehandelingen ( Wimperextensions, Lash Lift) Wenkbrauw behandelingen ( Waxen, kleuren, Henna) en Visagie. Ook voor het verven van wimpers en wenkbrauwen, epileren en gezicht waxen kunt u bij mij terecht.
 
Voor de gezichtsbehandelingen gebruik ik het merk Malu Wilz, dit is een product op basis van plantenextracten en kruiden dus ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Er wordt altijd aan het begin van de behandeling gekeken naar de conditie van de huid, zodat hier de producten op aangepast kunnen worden. Voor de Make up lijn gebruik ik ook het merk Malu Wilz, Malu Wilz is een bekende Duitse Visagiste die deze make up ontwikkelt heeft. Zowel voor de verzorgende en make up producten geld, parabenen vrij, vrij van minerale oliën, niet op dieren getest. Deze producten zijn ook te koop  in de salon. 
 
Tevens verkoop ik het mooie exclusieve merk HUMAN + KIND, normaal alleen te koop bij de grotere warenhuizen en parfumerieën. Het  is een doorbraak in skincare. 
Een fijne natuurlijke en vriendelijke verzorgingslijn. Lief voor je huid, lief voor je spaarzametijd en lief voor je portemonnee. Dus be kind to yourself met HUMAN + KIND. 
 
Ik volg regelmatig trainingen en bezoek beurzen om up to date te blijven, zodat ik kan behandelen naar de laatste trends en op de hoogte blijf van nieuwe producten. 

Met vriendelijke groet, 
Cynthia Wind

facebook beautifulmomentsbrasschaat

Info@beautifulmomentsbrasschaat.be
Telnr. 0468430748