Hyper Sensitive ( 60 min )

MILDE EN EFFECTIEVE VERZORGING VOOR SPECIALE HUIDBEHOEFTEN. Met de HYPER SENSITIVE-lijn van MALU WILZ Beauté kunnen kenmerken van de gevoelige huid duidelijk worden verminderd. De complete productlijn omvat vijf producten die de barrièrefunctie van de huid duurzaam versterken, rode huidverkleuringen en ontstekingsprocessen verminderen en de huid blijvend kalmeren en in evenwicht brengen. De gevoelige huid wordt op deze manier al vanaf de reiniging verzorgd. 

Hyper Sensitive is vrij van:

PEG, paraffineolie, parabenen, parfum en kleurstoffen.
 
De werkstof Magnolia-extract in de nieuwe HYPER SENSITIVE lijn helpt neurogene ontstekingen zoals een branderig gevoel en jeuk te reduceren en roodheid van de huid na mechanische stress sneller te verminderen.
Defensil®, een werkstofcomplex uit het extract van de ballonplant, echiumolie en de onverzeepbare extracten van zonnebloemolie werd speciaal ter bescherming van de gevoelige huid ontwikkeld. Het helpt roodheid en irritatie van de gevoelige huid te verzachten, jeuk te verminderen en de huidbarrière langdurig te versterken.
 
Kalmerende panthenol verhoogt het vochtopnamevermogen van de huid en stimuleert het regeneratievermogen van de epidermis. Ruwe huid wordt weer zacht en soepel en voldoende gehydrateerd. Verdere verzorgende ingrediënten zoals bisabolol en squaleen regenereren de huid en maken de huid gladder. Het trekkende gevoel wordt verminderd, de huid wordt gelijkmatig en langdurig verzorgd.

Hyper sensitive gezichtstreatment

Exclusieve behandeling voor de zeer gevoelige huid.                        

Reiniging, papayapeeling, harsen of epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, massage, havermoutpakking en dag/nachtcrème                     

Voor afspraken, vragen en of prijzen mail naar info@beautifulmomentsbrasschaat.be  of bel 0468430748