Supercilium Brow Henna
 
Ben je ook zo lang bezig om je wenkbrauwen te kleuren en shapen? Ben je aan het eind van de dag ook altijd een halve wenkbrauw kwijt? Kijk je vaak in de spiegel om ze maar weer bij te werken? Durf je niet te tatoeëren? Dan is dit de oplossing voor je!
 
De Supersilium Brow Henna laat een subtiele kleur achter op je huid, waardoor je wenkbrauwen voller lijken. Perfect dus als je weinig haartjes heb, en natuurlijk als je elke ochtend je wenkbrauwen moet tekenen en bijkleuren. Na een behandeling met browtint heeft u prachtige volle wenkbrauwen waar u weken niets meer aan hoeft te doen. 
 

Wanneer henna?

  • ALs u weinig tot geen wenkbrauwen van zichtzelf heeft.

  • Als alternatief of test voor permanente make-up.

  • Als u uw dagelijkse wenkbrauw make-up wilt vervangen.

  • Als u strakkere, vollere wenkbrauwen wenst met langdurig resultaat.

‚Äč

Nazorg voor het beste en langdurige resultaat:

  • Laat de henna de eerste 24 uur rusten: geen water, zeep of iets anders. Het heeft zuurstof nodig en moet in de huid intrekken.

  • Om de wenkbrauwen te beschermen kan je dagelijks een klein beetje Castor Olie aanbrengen (voordat je in contact komt met water).

  • Niet wrijven over de wenkbrauwen.

  • Gebruik geen olie en oliehoudende producten (alleen plantaardig, zoals castor olie).

 
 
Henna heeft een langere inwerktijd dan 'normale' verf, hierdoor duurt een wenkbrauw behandeling langer dan dat u gewend bent. Het product moet minimaal 20 minuten intrekken,voordat het verwijderd kan worden. Ook zullen uw wenkbrauwen voor elke behandeling grondig worden gereinigd en gescrubd, voor een goede hechting van henna. Het is dus niet alleen de wenkbrauwen epileren/waxen/verven, maar een complete behandeling voor uw wenkbrauwen.
 
Supercilium Brow henna is verkrijgbaar in meerdere kleuren van blond naar donkerbruin.
 
Supercilium Brow henna treatment: 
Vorm bepalen-shapen- epileren/waxen- verven met henna - trimmen. 

€27.50
 
Voor afspraken info@beautifulmomentsbrasschaat.be