Lydia Everaerts (13:32, 10 feb 2018)
Super blij met mijn wimperextensions. Niet alleen ongelooflijk professioneel en goed advies , bovendien is Chyntia een super vriendelijk en oprecht lieve gastvrouw die haar klanten elke keer opnieuw in de watten legt! Echt een aanrader
Eva (13:08, 9 feb 2018)
Heel tevreden met de lash lift!
Daarbij ook een warm onthaal waardoor je je helemaal op je gemak voelt.
Zeker een aanrader!
Stephanie (16:30, 19 jan 2018)
Zooo blij met mijn mooie, volle wimperextentions!
Altijd een heel warm onthaal!
Zeer goede begeleiding, voorwoord,... alles top!
Chyntia is een echte aanrader!
Marleen (12:21, 4 jan 2017)
Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad, lekker ontspannen en even nergens aan denken! Zeker een aanrader :)

Dankjewel Cynthia ik kom snel weer terug!
Tinne (13:34, 19 dec 2016)
Opnieuw zeer tevreden teruggekeerd na mijn lash lift behandeling bij Cynthia!
Superwarm onthaal en prachtig resultaat, ook is Cynthia erg flexibel om een tijdstip in te plannen op elk moment van de week.

Ik kreeg zelfs een kerst-attentie mee, dankjewel Cynthia! :)
Suzy (23:20, 5 dec 2016)
Bedankt Cynthia, voor je gastvrijheid en warme ontvangst in je salon en om me in contact te brengen met cosmetisch arts Dr. Mihaylov! Na vele slechte ervaringen met Belgische cosmetisch artsen, ben ik dankzij jou bij een topdokter behandeld! Professioneel, veilig, resultaatgericht en behandeld als een prinses!Een aanrader aan ieder die op een veilige manier de huid in topconditie wil houden!Cynthia en Dr. Mihaylov zijn hiervoor de perfecte match!
Martine (18:36, 29 nov 2016)
Super bedankt Chyntia voor de mooie wimperextentions die heel professioneel en met veel geduld geplaatst worden in een omgeving waar ik helemaal tot rust ben gekomen na een verschrikkelijke baalweek. Je kan hier ten alle tijden terecht zonder enig probleem dat is pas een service zou ik zeggen, de afstand van Ranst naar Brasschaat heb ik er dan ook graag voor over. En niet te vergeten een super lieve en warme gastvrouw. TOP Chyntia :)
Maxine (17:41, 25 nov 2016)
Elke keer een warm onthaal en een professionele behandeling. Dank je wel Cynthia voor de mooie wimperextensions!!
TInne (14:59, 5 nov 2016)
Vandaag heb ik een Lash Lift-behandeling bij Beautiful Moments gekregen en zéér tevreden van het resultaat!
Mijn zeer stugge, niet meegevende, wimpers hangen plots niet meer naar beneden, maar hebben een mooie natuurlijke golving.
Cynthia is daarnaast erg vriendelijk, geduldig en zeer flexibel qua data en uur om een afspraak in te plannen. Hier kom ik zeker terug, bedankt Cynthia!!
Mizgin (16:56, 18 okt 2016)
Voor de 2de keer heb ik terug zachte en mooie wimperextensions! Mooi locatie, warme ontvangst en professionele behandeling! Bedankt Cynthia!