Bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 
 

Geen ingrijpende operaties nodig!

De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de Malu Wilz producten bovendien vergroot. Starten met tweemaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij de  Bindweefselmassage en de huidverbeterende behandelingen worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!

De Behandeling
 
De massage wordt zonder tussenstop, dus zonder olie of massagecreme, uitgevoerd. De bindweefsel techniek is er op gericht de huid los te maken. 
 
De bindweefsel massage is te combineren met ( bijna) iedere gezichtsbehandeling, het is ook mogelijk een bindweefsel kuur te doen. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen van 35 min. In week 1 komt u 2x, in week 2 komt u 2x en vanaf week 3, 1 x per week. 
 
Prijs: € 35 en in kuurverband 10 x € 325,-

Voor afspraken, vragen en of prijzen kunt u mailen naar info@beautifulmomentsbrasschaat.be of bellen naar 0468430748

Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. De massage activeert de celvernieuwing. Hierdoor krijgt uw huid een betere doorbloeding, de huid wordt steviger en krijgt een jonger aanzien.